Никола Тесла

29.03.2021

Ускоро излази из штампе књига "Тесла-Духовни лик"

ImageУскоро излази из штампе књига "Тесла-Духовни лик". Биће доступна на билетарници Музеја Николе Тесле.

Аутор презвитер Оливер Суботић. Издавачи: Музеј Николе Тесле и Агенција за издаваштво "Бернар".