Посета

Стална поставка

Упознајте се са Теслиним генијем кроз сталну поставку аутора др Бранимира Јовановића. Упловите у Теслин свет и истражите његов животни пут од првог сусрета са науком, константне потребе за усавршавањем, па све до досегнутих брилијантних висина. Поред упознавања са Теслиним открићима кроз причу наших стручно обучених демонстратора и пуштања у рад фантстичних експоната, посетиоци могу да виде и кратак документарни филм о животу Николе Тесле. Вођење кроз изложбену поставку организује се на српском и енглеском језику.

Резервације
Резервација је потребна за групне посете (више од 10 посетилаца). Од понедељка до петка од 10:00 до 15:00, позивом на број +381 11 2433 886 или путем е-поште info@tesla-museum.org можете се информисати и резервисати групну туру. За индивидуалне посете није потребна резервација.

Image

Данас, Музеј Николе Тесле посети 150.000 посетилаца годишње. Стална поставка је концепцијски инспирисана ранијим поставкама из 1955. и 2006.године, али је обогаћена новим технологијама и драгоценим сазнањима која су у међувремену стечена. Стална поставка се налази у приземљу музејске зграде.

 

Статистика посећености

 

Подкатегорије